Jongen vermist

Bij de politie zijn twee of drie serieuze tips binnengekomen na de berichtgeving over de vermissing van Gijs Teselink uit Wiene in Ambt Delden. De vijftienjarige leerling van het Twickelcollege in Delden is sinds maandagochtend spoorloos. Hij is vermoedelijk vertrokken in de auto van zijn ouders, een blauwe Land Rover Freelander met het kenteken 28-BL-SN. Volgens woordvoerder Jan Camphuis van de politie Twente hebben enkele mensen hem mogelijk gezien in de auto van zijn ouders. Gijs Teselink heeft alleen een tractorrijbewijs.

Op de hyvessite van Gijs Teselink stromen de krabbels binnen van leerlingen van zijn school. Meer dan 5000 keer is de pagina de afgelopen dagen bezocht. "Doe niet zo eng! kom gewoon weer lekker terug! Iedereen mist jou en is dik bezorgd! Alsjeblieft gijs.... wees verstandig en ga gewoon lekker terug naar je warme thuis!", schrijft Marell. en "Gijs, laat wat van je horen!
iedereen is bezorgd. Doe geen gekke dingen, je bent een goeie jongen. wees verstandig!! liefs, michelle" En dan staat tussen alle hartverscheurende reacties plotseling een ontnuchterende constatering: "Mensen, allemaal lief bedoeld.. Maar denk niet dat hij dit leest..." (Manon) "Gijs, ik ben het helemaal met deze mensen eens, het helpt waarschijnlijk niet dit, maar het is duidelijk dat iedereen je graag snel weer terug ziet!! Dus kom snel weer!! (Sjoerd).