Medewerkers Triangel in het zonnetje gezet

GOOR De medewerkers van de Stichting Kindercentra Triangel Hof van Twente, onder wie ook de ouders van Gastouderbureau Hof van Twente, zijn donderdag en vrijdag in het zonnetje gezet. Aanleiding is de Dag van de leid(st)er en gastouder, op de derde donderdag van september.

De oudercommissie van Triangel organiseert dit jaarlijkse feestje. Dit keer kreeg iedereen een tuimelolielampje met een gedichtje erbij. Donderdag werden alle locaties van Triangel bezocht, van de kinderopvang en de buitenschoolse opvang, evenals de peuterspeelzalen in Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Vrijdag kregen de gastouders bezoek en de attentie.

In 2002 werd de Dag van de leid(st)er en gastouder in het leven geroepen om het werk van pedagogisch medewerkers en gastouders te promoten. Sinds dat moment grijpt de oudercommissie van Triangel de dag aan om de medewerkers en gastouders in het zonnetje te zetten. Daarbij beperkt de commissie zich niet tot degenen die de kinderen opvangen, maar betrekt iedereen erbij die voor de kindercentra werkt.

Stichting Kindercentra Triangel Hof van Twente heeft twee locaties voor kinderdagopvang en drie voor buitenschoolse opvang in Goor en Diepenheim. Ook heeft de stichting het Gastouderbureau Hof van Twente en peuterspeelzalen in Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Daarnaast wordt op basisscholen tussenschoolse opvang verzorgd.

16 september 2011