Dorpsfeest Markelo 2011

Markelo staat de komende dagen helemaal in het teken van het dorpsfeest. De finale van het biljartkampioenschap begint vanavond om 20 uur in Het Wapen van Markelo en de finale zal omstreeks 23.00 uur zijn.

De Markeloërs zetten hun dorpsfeest vrijdagmiddag om 16.30 uur voort met het borreluurtje. Torkest en de Maarkelse Toppers treden op. De Travelin Band verzorgt vanaf 20 uur de muziek tijdens de Maarkelse Meutoamd.

Voor de kinderen begint zaterdag om 10.30 uur de mega mini discoshow en voor de volwassenen om 13 uur het vogelschieten. De Grösmeijers zorgen voor de muziek. Direct nadat bekend is wie de vogel er af heeft geschoten barst het feest in de tent los. Op het podium staat Volendam Alive. Broadway verzorgt de muziek tijdens het avondprogramma.

De zondag begint om 10 uur met het frühshoppen in de tent. Andrea de Greef en Rudi Bussink, het nieuwe duo Angeproat Waark, neemt Markelose nieuwtjes onder de loep. Amusementsorkest De Grösmeijers spelen daarna herkenbare maar ook verrassende nummers.

Elf themawagens en elf vrije wagens tijden vanaf 13.30 uur mee in de optocht die het thema Muziekparade kreeg. Ook is er een kinderoptocht. Na de optocht treedt de Perfect Shwoband op. Hans van Middendorp presenteert omstreeks 19.30 uur de prijsuitreiking van de kinderoptocht en grote optocht. Ook 's avonds treedt de Perfect Showband op en om 0.00 uur besluiten de bezoekers het Dorpsfeest 2011 met het zingen van het Markelose Volkslied.